En bit av något större (andra biten)

När han älskar går han igenom dessa stadier
1. Han ser dig och han ser hur du nervöst pillar med ditt hår. Han ser dina fyra födelsemärken som är formaterade som en fyrkant. Han ser rynkan i din bleka panna. Nu har han sett dig och han kommer aldrig glömma dig. Han måste ha dig.
2. Han tänker på dig hela tiden. Han vet hur han ska kunna träffa dig och hur du ska falla för honom, men först måste han bearbeta din personlighet och din aura. Hade han haft fler vänner, någon att lita på hade han pratat med dem om dig men istället skriver han ner allt i anteckningsböcker och dagböcker (sidor han sedan river ut när ni gör slut, sidor han använder som bokmärken och glömmer i biblioteksböcker).
3. I det tredje stadiet faller du för honom, såklart. Såklart därför att han är ganska fantastisk. Han är en intressant person med en intressant personlighet som gör intressanta saker utan att han egentligen tänker igenom dem eller för att försöka få sig själv att verka mer intressant än han är. Ni älskar som om ni aldrig älskat förr, ni är fantastiska och ni blir så intressanta att universum själv vill veta hur ni bär er åt.
4. Han inser att han inte förtjänar dig. Han har lärt känna varenda del av dig, han har kramat ur varenda vattendroppe och kommer inte få ut något mer ur er. Och med all vetskap han nu har så vet han också att han är en feg varelse och att du är så mycket mer utan honom. Han förstår att du var det fantastiska i er och att utan dig skulle universum inte ens se åt honom.
5. Han gör slut, eller får det att ta slut. Fyra gånger har han rivit ut hjärtan och sagt att jag förtjänar dig inte, flyg iväg innan du inser vilken bur jag satt dig i. En gång har han lyckats få sin kärlek att se buren hon satt i innan han talade om det för henne. Isabelle räknas inte alls för hon rev ut hans hjärta innan han ens insåg att han var kär.

Nu är han med sin sjunde kärlek och mallen har svikit honom totalt. Hon är inte som någon av hans sex förgående kärlekar. Hon följer ingen mall och absolut inte hans, dessutom är det hon som är svagare än han och det trots att han är så otroligt vek. Han hamnade direkt i stadie fem efter att han insåg att han var bortom-alla-gränser-kär. Han kan inte lämna henne för han är klarar sig inte utan henne. Han kommer bli förlorad och han vill att hon ska lämna honom för att slippa ha ett femte slut på sitt samvete, men han vet även att hon inte kommer klara sig utan honom. Han vet att hon inte kommer överleva att det är tack vare honom som hon fortfarande tar sig upp på morgonen trots att han borde avrättas för idioti.

Kommentarer
Postat av: agnes cecilia

Så himla bra texter! Läser allt som du lägger ut just nu och det känns i hela kroppen

Svar: tack så mycket fina du!
AGNES

2013-02-27 @ 10:01:55
URL: http://agnesparbratt.blogg.se
Postat av: Ellinor

Du skriver så himlahimla bra!!

Svar: åh tack så himla mycket!!!
AGNES

2013-03-04 @ 17:01:22
URL: http://astimegoesby.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0