november

Snart är det november och jag mår illa. Spring, spring inte, oktober snälla stanna. Jag håller dig i mitt järngrepp du håller med mig om att du är för kort och väntar på mig en timme. En timme räcker inte fattar du väl.
 
Jag håller ingen i handen och jag hatar ingen. Jag är trött på människor, trött på personligheter, är så trött.
Får ångest av en storm som fångar mig inomhus och när jag springer ut för att känna så känner jag verkligen den så-fucking-mycket. Den skakar verkligen mig, trycker mig åt alla håll och jag skrattar och det pirrar i magen. Att en vind kan få mig att må bra. Knäppt.
 
Jag bryter ner mig till minsta beståndsdel och ser på mig själv ur ett makroperspektiv. Jag pekar på nästan alla delar och säger fel fel fel felfelfelfleflefleflel. Öhk. 
 
Om kvällarna mår jag alltid illa och jag förstår inte varför. Jag har en liten aning men jag vet inte hur jag ska förklara den teorin och koppla den till verkligheten.
 
Skolan ger mig alltid ångest, är jag inte bäst i skolan är jag ingenting och då stannar jag hellre hemma och gråter tårar. Det är så fucked up äckligt att man ska må så. 
 
Jag skriver en novell och jag blir relativt nöjd. Alltid relativt. Aldrig tillräcklig (mitt motto typ). Jag kluddar och jag tänker att jag borde så mycket. Att jag måste ha självdisciplin men det har jag aldrig. Aldrig någon jävla kontroll över mig själv (eller jo, aldrig är en överdrift ibland har jag så bra kontroll att jag blir rädd för kontrollen, släpper den och försvinner ner i en brunn av självförakt och självhat).
 
Jag är så dum mot mig själv, måste sluta vara det. Jag är inte redo för november för mer mörker kylafrysaintillbenenmittblodstelnaroj. Är absolut inte någonsin redo för december. December är min sämsta månad, sämre än mtoms. Då är det illa.

Kommentarer
Postat av: Ronja

du skriver himla himla bra om så viktiga saker. mår ofta bättre efter att ha läst något du skrivit, du sätter verkligen ord på känslor på ett fint sätt.

hoppas du kan klara dig genom november levande ändå, puss!

Svar: tack så himla mycket fina!
AGNES

2013-10-30 @ 01:45:56
Postat av: myrre

<33

2013-11-03 @ 22:52:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0